bobas, Tobie powinni zabrac dostep do neta :P
[INFO] Diagnosta Wroclaw/Opole
Zwiń
X
-
[INFO] Diagnosta Wroclaw/Opole
Witam Kolegów/Kolezanki!
Z racji tego, ze chce kupic uzywanego tourana tdi poszukuje firmy lub osoby we Wrocku lub bliskiej okolicy, ktora pomogla by w kompleksowym sprawdzeniu auta przed zakupem; gł. chodzi o:
- kondycje silnika i osprzetu( wtryski, dmuchawka, sprzeglo)
- sczytanie błędów z kompa-jesli takie mialy by byc
- sprawdzenie w miare mozliwosci przebiegu auta - bo obecnie ksiazka serwisowa to prawie zaden dokument w przypadku "igielek" z zachodu, lub wcale jej nie ma
- kanał - co by od spodu zajrzec
Wiem, ze to mozna w ASO zrobic (na pewno historie serwisowania), ale czy lepiej i taniej, to juz nie wiem ? :grrr:
A moze znacie dobre zrodlo/osobe sprowadzajacą auta, nie "igielki", lecz auta PEWNE
pozdr GrzesiekASV seryjne ICE - było
ale zostało w rodzinie
-
-
Ja od siebie moge zaproponowac swoja pomoc.
Orlem jesli idzie o VAGa nie jestem, ale swoje autko kupowalem sam z kabelkiem + testerem grubosci lakieru ( a bardziej testerem szpachli ) i bubla nie kupilem.
Od siebie polecam Komis dzialajacy na Robotniczej przy Fiacie - sciagaja glownie Fiaty, ale ... idac za zapotrzebowaniem rynku maja niekiedy Octavie.
Jakbys potrzebowal pomocy to wal do mnie - kondycje turbawy, to czy wgrany jest program potrafie sprawdzic, a w razie "W" dam Ci namiar na konkretnego specaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz